Arrenca la Fira del Trumfo i la Tòfona a Solsona
Promocionar el consum i el cultiu de tòfona, són les reptes de l'onzena edició d'aquesta convocatòria
L'onzena edició de la Fira del Trumfo i la Tòfona del Solsonès ha arrencat aquest dijous a la tarda amb un taller sobre les aplicacions de la tòfona negra a la cuina. Precisament, el certamen ha reforçat en els darrers anys les jornades tècniques al voltant d'aquest producte, considerat el diamant negre de la cuina, amb l'objectiu de promocionar-ne el consum i també el cultiu. Actualment, a Catalunya hi ha 650 hectàrees de tòfona de conreu, que s'incrementen any rere any. El gruix d'activitats de la fira arribarà el cap de setmana amb la instal·lació d'una seixantena de parades a la Plaça Major de Solsona. L'altre producte estrella serà el trumfo, unes patates que es planten a 1.500 metres d'alçada.
Prem per veure més contingut per a tu
Més a Solsonès
-
El solsoní David Caelles posa llum en el rol passiu de les gegantes dins la cultura popular
-
Art, filosofia i música en viu en mig del bosc al segon Bosc(o) Sonor de la Molsosa
-
Aprovat el pla d'envelliment de km 0 del Solsonès que descentralitzarà els serveis mèdics a la comarca
-
L'Escola Agrària del Solsonès casa l'agricultura de precisió i les noves tecnologies amb serveis mecànics de proximitat
Comentaris
Veure comentaris