La darrera actuació de la regidoria de Medi Ambient d´aquest mandat a Solsona ha estat la instal·lació d´una segona minideixalleria a la ciutat a l´avinguda del Pont, que s´afegeix a la del Camp del Serra, en funcionament des de fa tres anys. S´hi poden dipositar CD i DVD, telèfons mòbils, carregadors, bombetes, cartutxos de tinta i piles.

L´objectiu d´aquesta actuació, que té un cost de 2.360 euros, és aproximar la deixalleria a la ciutadania, atesa la distància la qual estan ubicades aquestes instal·lacions municipals. S´hi poden llençar els petits residus que són catalogats com a especials i que no han d´anar a parar als contenidors de residus sòlids urbans (de color vermell).

El consistori no disposa de dades quantitatives del material recollit a través d´aquest punt, ja que es tracta conjuntament amb els residus de la deixalleria. No obstant això, la regidoria de Medi Ambient atribueix a aquest servei les bones xifres en la recollida selectiva. A tall d´exemple, del 2013 al 2014 es van recollir 733 quilos de piles -tot i no tenir dades dels anys anteriors, es considera un volum notable.

Si bé el 2012 ja hi havia la previsió d´aquesta segona minideixalleria, programada en l´Agenda 21, la seva implantació s´ha fet esperar per motius pressupostaris. Segons la regidora de Medi Ambient en funcions, Judit Cardona, s´ha escollit aquesta ubicació -davant l´edifici Piscis, número 6- per la demanda i el seu caràcter cèntric, visible i concorregut.