Durant gairebé mig any, els més petits de la vall de Lord tindran un ventall d'espectacles d'allò més diversos per passar una estona ben divertida. Des del proper dia 27 fins a l'11 d'abril hi haurà un total de cinc espectacles repartits en la nova temporada organitzada per l'entitat.

El primer tindrà lloc el diumenge 27 d'octubre durant la Fira d'Ous d'Euga de Sant Llorenç de Morunys. La companyia Escarlata Circus farà dues sessions a l'escola Vall de Lord del seu nou espectacle, Corroc. Durant els propers mesos hi haurà més activitats, com el concert teatralitzat La bona vida, a càrrec de les 2 Princeses Barbudes el 28 de desembre, l'espectacle d'animació Ot, Lou i el noi de la mandolina de la companyia Dit al Nas el 4 de gener, l'espectacle del mag Txema The Postman el 8 de febrer i la temporada es tancarà l'11 d'abril amb els pallassos de la compa-nyia JAM i el seu espectacle Le Voyage.

Totes les activitats tenen un cost de 7 euros i es podran adquirir les entrades mitja hora abans de l'inici de l'espectacle.