Els embassaments de les conques internes de Catalunya se situen al voltant del 86% de les reserves (prop de 596 hm3) a principi del mes de setembre, 26 punts més que fa un any, quan aquests embassaments disposaven de 416 hm3. Amb aquest volum de reserves, es poden garantir totes les demandes per al període d'un any.

Tot i que l'estiu és l'època de l'any en què hi ha més consum d'aigua, els diferents episodis de pluges registrats durant el primer semestre de l'any, les precipitacions entre agost i setembre i el descens del consum a causa de la covid-19 han estat les principals causes d'aquest descens en el consum.

A principi de l'estiu (22 de juny), els embassaments estaven al 94% (655 hm3) i, per tant, el seu descens en prop de tres mesos ha estat només de 8 punts, el que representa una reducció de 59 hm3 d'aigua.

Pel que fa a les reserves de l'àmbit territorial que cobreix Regió7, tots estan per sobre de la mitjana catalana. L'embassament de Sant Ponç es troba al 89,92% de la seva capacitat mentre que el de la Llosa del Cavall està al 94,21%.

Per la seva banda, el pantà de la Baells també està per sobre de la mitjana catalana amb el 87,75% de capacitat.