L'Ajuntament de Solsona va aprovar ahir de forma definitiva la modificació de les ordenances fiscals de cara al 2021 després que la Federació Provincial d'Hostaleria de Lleida en presentés una al·legació.

El recurs demanava una bonificació a l'IBI; la suspensió de l'aplicació de la taxa de terrasses i la de reserva d'estacionament prohibit per a titulars d'establiments hotelers i de restauració durant tot el 2021, així com l'establiment de mecanismes de devolució immediata d'imports cobrats durant el 2020 per la reserva d'aquest estacionament prohibit, entre d'altres.

L'aprovació de la modificació de les ordenances va comptar amb els vots a favor d'ERC, l'abstenció de Junts i els vots en contra d'ApS-CUP. El PSC no va ser present en el Ple ja que el nou regidor encara no ha pres posició.

Junts i CUP van justificar el seu vot en el sentit que algunes de les modificacions proposades en l'al·legació es podrien haver considerat mentre que ERC va assegurar que si s'ha d'establir alguna bonificació pel sector de l'hostaleria es pot fer sempre que el consistori ho estimi convenient.