Una de les propostes culturals que tornarà aquest cap de setmana a Solsona, en el marc de la Fira de Sant Isidre, serà L’hora del vermut, una activitat musical que tindrà lloc tant dissabte com diumenge a les 12 del migdia a la plaça de Sant Joan amb l’objectiu de dinamitzar el nucli històric amb concerts durant el punt del migdia.

En aquesta 69a edició del certamen, actuarà la cantant i pianista de Solsona Gemm Sol presentant les seves cançons d’estil pop costumista català durant L’hora del vermut de dissabte, mentre que el diumenge serà el torn del rock de la mà del grupd’Els Terrícoles del Capità Twang. Els dos concerts s’oferiran a la plaça de Sant Joan de Solsona i comptaran amb el suport de diferents restaurants i bars de la zona que col·laboren en l’organització de la Fira de Sant Isidre.

Es tracta d’una de les activitats estrella de la fira que forma part del conjunt de propostes que tindran lloc entorn del nucli històric de Solsona, on també se celebraran activitats teatrals, tallers de circ o inclús exhibicions d’arts marcials. L’objectiu de la comissió organitzadora de la fira és recuperar la normalitat en la celebració del certamen després de dos anys marcats per les restriccions de la pandèmia.