Apple treballa en un nou iPhone "mini", un germà petit del seu últim iPhone 6, proper a les 4 polzades de pantalla, que podria, a més, estar llest aquest mateix any.

Els rumors sobre una versió petita de l'iPhone 6 no són nous, però ara sembla que comencen a prendre forma amb les últimes informacions. Els últims a parlar sobre aquest tema han estat dos analistes de Zacks and Cowen and Company, segons ha recollit VentureBeat, encara que altres mitjans citen també a fonts de la pròpia cadena de muntatge a Àsia.

Els mateixos analistes han assenyalat que la versió reduïda de l'iPhone 6 tindrà un preu considerablement reduït respecte al seu germà gran, tot i que mantindrà les ràdios i els xips RFC, no així la pantalla de cristall de safir, que s'espera arribi amb futurs iPhone.

L'iPhone 6 de 4 polzades és encara una possibilitat, del que es desprèn que no hi ha constància que Apple treballi en realitat en una versió reduïda del seu últim 'smartphone'. No obstant això, alguns portals ja han fet les seves apostes, i han assenyalat a un nou dispositiu amb una pantalla menor de les 4,7 polzades de l'iPhone 6 no és difícil d'imaginar que tindrà una carcassa d'alumini.