11 de maig de 2018
11.05.2018
40 Años

Descobreix les millors alternatives a Tinder per conèixer gent

No totes les apps per relacionar-se amb gent tenen com a objectiu principal lligar

12.05.2018 | 07:19
Alternatives per conèixer gent

En una societat cada vegada més connectada, són moltes les aplicacions mòbils que permeten a l'usuari contactar amb persones del seu entorn o amb les que comparteixi certes aficions. Sens dubte, l'app més utilitzada per relacionar-se amb gent desconeguda és Tinder, encara que la seva ocupació se sol dirigir més a la recerca de possibles relacions que a la d'amistats.

Si el teu objectiu és entrar en contacte amb usuaris de la teva mateixa ciutat o compartir plans i opinions amb persones de gustos similars, aquestes són algunes opcions:

Skout

La veterana aplicació va veure la llum el 2007 i permet triar entre una sèrie de paràmetres (com ara la ciutat o l'edat) per relacionar-se amb diferents persones en funció dels mateixos. Els seus aproximats 50 milions d'usuaris poden xatejar entre ells i compartir fotos, entre d'altres funcionalitats per relacionar-se.

Meetup

Si no tens amb qui dur a terme els teus plans, aquesta és la teva app. Meetup posa en contacte a persones d'una mateixa ciutat i aficions similars, per a realitzar diverses activitats conjuntes. Des del gust per la tecnologia a l'interès pels idiomes, passant per les quedades per fer esport, són moltes les possibilitats que ofereix aquesta aplicació.

Twindog

Una bona manera de conèixer gent a través del nostre company més fidel. L'app permet a l'usuari connectar amb altres amants dels gossos amb els quals sortir a passejar i, qui sap, trobar una parella adequada per a la nostra mascota o fins i tot per a nosaltres mateixos. Això ja depèn de les pretensions de cadascú.


Geekmemore

Per a molts una gran desconeguda, aquesta plataforma permet contactar amb perfils de gent que manifesti gustos comuns per determinades sèries, sagues cinematogràfiques o fins i tot còmics. La seva varietat de fils temàtics augmenta la possibilitat de trobar perfils compatibles amb els que començar a intercanviar comentaris i missatges.

Alikewise

Si ets un d'aquests fanàtics de la lectura als que els agrada passar hores i hores submergit en les pàgines d'un bon llibre, no estàs sol. Alikewise posa en contacte els amants de la literatura en funció dels seus títols i escriptors preferits. Una bona opció per entrar en contacte amb altres enamorats dels llibres, o almenys per a conèixer noves obres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema