Després de jugar amb la percepció dels usuaris de PC, 'Distrust' farà el salt a consoles amb la seva estrena a PlayStation 4. El títol ens proposa una aventura que té lloc a l'Antàrtida, unint "crafteo" i diversos elements de RPG i supervivència , així com una bona quantitat de característiques que acosten el seu argument al gènere de terror. Inspirat en 'The Thing' la pel·lícula de John Carpenter, 'Distrust' pretén posar a prova la capacitat per sobreviure en condicions extremes i per distingir entre realitat i al·lucinació.

Un accident d'helicòpter deixa a un grup d'exploradors encallats prop d'una base de l'Àrtic. A partir d'aquí tracten de trobar un camí de tornada, tot el que estan fent és enfonsar més profundament en un entorn de malson. Quan dormen, atreuen una força aterridora que succiona la vida dels seus cossos, però com més temps lluiten contra l'esgotament i romanen desperts, menys probabilitats hi ha que sobrevisquin.

A mesura que els supervivents intenten dormir prou per evitar la fatiga sense morir, lentament es tornaran bojos i eventualment arribaran a un punt en què ja no poden confiar en els seus sentits. Amb el temps, ni tan sols podran diferenciar entre la realitat i una al·lucinació. Et deixem amb el tràiler del joc perquè et facis una idea més concreta de les seves característiques.