Motorola ha anunciat el retorn del seu icònic telèfon plegable, Razr, una nova generació que manté el format tipus petxina i que introdueix la pantalla flexible, capaç de doblegar-se completament.

Des de Motorola hem treballat per descobrir com les pantalles flexibles poden millorar la manera com els usuaris fan servir els seus 'smartphones'. Per això, hem desenvolupat i provat més de 20 prototips diferents durant les nostres fases d'investigació.

El disseny en forma de petxina és la "solució perfecta" per millorar la forma en què els usuaris fan servir els seus 'smartphones', com han assenyalat des de la companyia en un comunicat.

Aquest disseny es recupera en la nova generació de Motorola Razr. A l'exterior, aquest 'smartphone' està reforçat amb acer inoxidable i vidre 3D Gorilla Glass.

La frontissa patentada sense separació permet que les dues parts de la pantalla flexible de polímer s'estiguin llises quan està tancada i així queda protegida de pols i altres elements.

A més, la companyia ha redissenyat les antenes perquè càpiguen en un espai dues vegades més petit que en la resta de 'smartphones' i ha recobert el dispositiu per oferir resistència a l'aigua i protecció a prova d'esquitxos.

Desplegat, el Razr mostra una pantalla Flex View de 6,2 polzades i ràtio 21:9. Tancat, el disseny compacte fa que càpiga en qualsevol butxaca. A més, a l'exterior, disposa d'una segona pantalla interactiva Quick View de 2,7 polzades des de la qual es poden fer trucades, pagar amb un sol toc o accedir a la configració personalitzada, sense haver d'obrir el telèfon.

El nou Motorola Razr estarà disponible a Espanya en prevenda a partir del gener.