Segueix-nos a les xarxes socials:

Urgència

Zoom demana actualitzar l’‘app’ urgentment en detectar-hi una bretxa de seguretat

La companyia troba fallades molt greus que permeten als atacants tenir accés a videotrucades privades sense que els participants ho detectin, segons ha avançat elDiario.es

Zoom demana actualitzar l’‘app’ urgentment en detectar-hi una bretxa de seguretatArxiu

La companyia tecnològica Zoom ha demanat als seus usuaris que actualitzin urgentment l’aplicació per realitzar videotrucades en detectar una bretxa de seguretat en el sistema. Segons ha explicat a elDiario.es, que ha avançat la informació, aquestes fallades permeten que «un actor malintencionat obtingui la transmissió d’àudio i vídeo d’una reunió a la qual no estigués autoritzat a entrar».

Aquesta vulnerabilitat, que Zoom ha qualificat com a molt greu, permetria que qualsevol ciberatacant irrompés en una reunió privada sense que els altres participants poguessin detectar-ho, una porta oberta al robatori d’informació personal. La companyia no ha detallat si ja ha detectat casos de ciberespionatge.

Aquesta vulnerabilitat s’uneix a dos forats més que tenen un impacte més limitat. Tot i així, la companyia ha fet una crida d’urgència als seus usuaris perquè actualitzin l’aplicació del seu servei tant al mòbil com a la web, ja que l’actualització posa un pedaç a aquestes bretxes, detectades per un equip intern de Zoom.

Els usuaris que utilitzen Zoom a través del navegador no quedarien exposats a aquests forats de seguretat, ja que només afecta els usuaris que tenen l’app del servei descarregada, tant si és de pagament com si no.

Prem per veure més contingut per a tu