Twitter començarà a proporcionar una plataforma de pagament per als seus usuaris: aquest és el principal objectiu d’Elon Musk, propietari de la plataforma des del mes d’abril passat, per la qual va pagar més de 41.000 milions de dòlars. 

Aquesta xarxa social està situada al lloc número 15 quant a nombre d’usuaris, arriba als 436 milions. La primera és Facebook, amb 2.910. I la segueixen Instagram, Youtube, Whastapp i Snapchat, entre d’altres.

Ens ofereix dades i ens posa sobre el tapet les xifres i objectius del milionari el periodista d’El Periódico Carles Planas Bou.

Però, atenció. Twitter encara tindrà la seva versió gratuïta, però amb menys avantatges que el conegut Twitter Blue, que costarà 7,99 euros al mes. En aquest, els usuaris que vulguin pagar la subscripció mensual passaran a ser els únics que podran tenir el ‘tick’ blau de verificació del compte –característica que fins ara tenien els personatges públics, empresaris reconeguts, famosos, periodistes i mitjans de comunicació, entre d’altres–.

Una altra de les distincions que farà Twitter Blue és que els seus subscriptors rebran menys anuncis i podran publicar vídeos i àudios més llargs de l’habitual. Coneix més sobre els canvis i propostes que implementarà Musk a Twitter pròximament en el pòdcast d’avui.

On es pot escoltar

‘El pòdcast d’EL PERIÓDICO’ es publica de dilluns a divendres i es pot escoltar a les plataformes iVooxSpotifyPodimoGoogle PodcastAmazon Podcasts i Apple Podcasts.