Segueix-nos a les xarxes socials:

Te n’has adonat? WhatsApp Web avui només et dona informació en anglès

Te n’has adonat? WhatsApp Web avui només et dona informació en anglèsarxiu

WhatsApp és l’aplicació de missatgeria instantània preferida arreu del món. Usuaris d’Android i iOS fan servir aquesta aplicació de forma massiva perquè és senzilla, fàcil d’utilitzar i gratuïta.

A més, és una ‘app’ que s’actualitza de forma periòdica. La gent que té un dispositiu que utilitza Android actualitza WhatsApp a través del Play Store. Si no s’ha indicat el contrari i s’ha configurat d’una altra forma, l’actualització se sol fer de forma automàtica. Tot i que no ho farà si el dispositiu no té prou espai per suportar l’actualització.

La gent que té iOS l’actualitza a través d’App Store. Igual com passa amb Android, si no s’ha configurat de cap altra forma, l’actualització se sol fer de forma automàtica.

WhatsApp Web

L’aplicació de missatgeria permet, a més, enviar i rebre missatges des del navegador de l’ordinador o de la tauleta, sempre que estigui configurada en mode escriptori. L’aplicació ‘online’, coneguda com a WhatsApp Web, està disponible per als usuaris de tots els sistemes operatius de mòbil –Android, iOS, BlackBerry OS i Windows Phone–.

Normalment, la pantalla que es veu a WhatsApp Web és un calc de l’aplicació que es té al mòbil amb petites variacions: per exemple, t’hi surt la llista de xats a l’esquerra.

Però aquest divendres, a més, els usuaris de WhatsApp Web s’han trobat amb una altra sorpresa: l’idioma. Perquè, de sobte, la informació relativa als contactes, com l’estat (última connexió, si estan en línia o escrivint, etcètera), surt en anglès. En realitat, en ‘spanglish’ –part en anglès i part en castellà–. Almenys, a les persones residents a Espanya i independentment que es tingui configurada l’aplicació en castellà.

Prem per veure més contingut per a tu