11 de febrer de 2018
11.02.2018
40 Años
40 Años

Veneçuela després de la mort de Chávez, aquesta nit al «30 minuts» de TV3

El programa estrena un documental que s'endinsa en el món dels partidaris del somni de la revolució del chavisme

11.02.2018 | 00:17

Les últimes notícies que arriben de Veneçuela fan pensar cada cop més en un estat fallit. Però, què està passant en realitat? Camina lentament cap a una dictadura o lluita amb totes les eines a l'abast contra les sancions imposades pels Estats Units? Ja fa cinc anys que Hugo Chávez va morir, però la seva figura és omnipresent.

El seu successor, Nicolás Maduro, es refereix constantment al «comandante» per combatre els seus oponents, que fa molts mesos que organitzen protestes en què reclamen la seva dimissió. Aquestes manifestacions s'han anat fent més i més violentes, i han causat desenes de morts. Però, tot i aquest panorama, hi ha molta gent que encara creu en el somni de Chávez i dóna suport al govern de Nicolás Maduro: són els guardians de la revolució bolivariana.

El programa 30 minuts estrena aquesta nit (21.55 h, TV3) L'ombra de Chávez, un documental de producció francesa que s'endinsa en el món dels partidaris del chavisme, els veneçolans que defensen la revolució al costat del Govern de Nicolás Maduro.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema