Alfons Arús està preparant un nou programa setmanal d'entreteniment per a Antena 3, que s'emetrà en l'horari de màxima audiència dels divendres i arrencarà el mes de novembre, segons informava ahir el portal Yotele. De moment es desconeixen els continguts concrets del nou espai, encara que s'espera que mantingui l'estil i alguns continguts que fins ara li han funcionat als matins de La Sexta i que incorpori nous elements, com entrevistes a personatges coneguts.

D'aquesta manera, Antena 3 intentarà ocupar un buit que des de fa mesos no acaba de funcionar en audiència. El periodista català està avalat per les bones dades recollides pel programa Aruser@s, l'espai matinal de La Sexta. La seva primera temporada a la cadena del grup Atresmedia va destacar amb dades per sobre del 10% de quota de pantalla i en aquesta segona ja ha batut el seu rècord, amb un 13,5% de quota de pantalla aconseguit dimecres passat, 9 d'octubre.

El nou format suposarà el retorn d'Alfons Arús a la cadena gairebé 25 anys després d'abandonar-la. El català va aconseguir una notable popularitat a la cadena privada amb programes d'humor com Al ataque (1993) i El chou (1994). Alfons Arús compaginarà aquest nou programa amb la presentació de l'espai despertador de La Sexta.