La 66a edició dels Premis Ondas ha distingit l'humorista cardoní Berto Romero pel programa Nadie sabe nada que comparteix amb Andreu Buenafuente a la SER, per la millor idea radiofònica. També ha estat premiada la sesrovirenca Rosalía, com a fenomen musical de l'any. «Segurament, aquest últim és el premi més fàcil de decidir per l'indiscutible èxit que ha tingut en poc temps, molt meritori tenint en compte que no és un gènere fàcil», va precisar el jurat. La gala de lliurament dels guardons tindrà lloc el 14 novembre al Liceu.

Hoy por hoy de Pepa Bueno ha estat escollit millor programa de ràdio, Carlos Herrera com el millor presentador, els Salvados en què Jordi Évole va entrevistar Nicolás Maduro i el papa Francesc com a millor programa d'actualitat i La Resistencia de David Broncano com a millor programa televisiu d'entreteniment.

Els Ondas també han distingit per la millor programació especial Más de uno. Especial día mundial de la radio de Carlos Alsina a Onda Cero. El guardó a la trajectòria musical ha distingit a títol pòstum Camilo Sexto, i el de millor comunicació musical, Vanesa Martín.

Quant al millor intèrpret femenina en ficció televisiva, han distingit el paper de Candela Peña a Hierro de Movistar+, sèrie que s'ha endut ex aequo el guardó a millor sèrie amb Arde Madrid. Miguel Ángel Silvestre s'ha endut el premi a millor actor per En el corredor de la muerte de la mateixa productora.

El premi a millor presentadora el comparteixen Alejandra Andrade i Paloma del Río, i Carlos Franganillo el de millor presentador.