20 de novembre de 2019
20.11.2019
Regió7

La sèrie «La casa de papel» triomfa als premis Iris de l'Acadèmia de la Televisió

La ficció creada per Álex Pina s'emporta els cinc guardons als quals optava, entre els quals els de millor actor i millor actriu

19.11.2019 | 21:54
La sèrie «La casa de papel» triomfa als premis Iris de l'Acadèmia de la Televisió

La casa de papel ha estat la gran triomfadora de la XXI edició dels Premis Iris de l'Acadèmia de les Ciències i les Arts de Televisió i de l'Audiovisual en obtenir dilluns els cinc premis als quals estava nominada. La ficció creada per Álex Pina es va endur el premi en les categories de Millor Ficció, Millor Producció i Millor Direcció. Álvaro Morte va aconseguir el premi de Millor Actor i Alba González Flores va obtenir el guardó com a Millor Actriu.

RTVE, que partia amb 20 nominacions, va obtenir cinc guardons, entre ells el de Millor Presentador d'Informatius per a Carlos Franganillo. El guardó com a Millor Informatiu va ser compartit per La 2 Noticias i Al Rojo Vivo, d'Antonio García Ferreras, a La Sexta. En la categoria de Millor Programa va triomfar Cachitos de hierro y cromo de La 2 de TVE.

El guardó a Millor Presentador va ser per al conductor de l'espai La Resistencia, David Broncano, a Movistar +, que també va rebre el guardó a Millor Guió per la sèrie Hierro, protagonitzada per Candela Peña.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook