04 de desembre de 2020
04.12.2020
Regió7
http://www.umanresa.cat/

Valentí Martínez i Òscar Dalmau participen en el Foro de Fundaciones y Sociedad Civil 2020

En el taller han ofert una activitat sobre lideratge d'una organització i Soft Skills Stadium

04.12.2020 | 13:10
Valentí Martínez i Òscar Dalmau participen en el Foro de Fundaciones y Sociedad Civil 2020

El director general de la Fundació Universitària del Bages, Valentí Martínez, i el coordinador de Nous programes de la institució a Sud-amèrica i gerent d'Unió Consorci Formació, Òscar Dalmau, han impartit un taller virtual en el marc del Foro de Fundaciones y Sociedad Civil Demos 2020, organitzat per l'Asociación Española de Fundaciones.

En el taller, Martínez i Dalmau han ofert una activitat adreçada a valorar les habilitats conegudes com a soft skills que han de tenir directius i líders de les organitzacions per donar resposta a escenaris canviants i complexos com el que vivim. Per això, el taller s'ha centrat en el desenvolupament de competències com la gestió de la complexitat, la creativitat i la innovació, el pensament crític i analític, l'aprenentatge continuat, la capacitat de comprendre i d'incorporar noves tecnologies, el desenvolupament d'habilitats relacionals, l'agilitat en la presa de decisions i la gestió d'equips, entre d'altres.

Un dels objectius d'aquesta edició de Demos era valorar la contribució que han fet les fundacions i la societat civil a pal·liar els efectes de la crisi provocada per la covid-19. També s'hi ha parlat dels reptes immediats i futurs que afronta el sector en el camí cap a una recuperació sostenible i de les propostes que les fundacions plantegen a les administracions públiques per poder continuar contribuint des del tercer sector al canvi social.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook