Segueix-nos a les xarxes socials:

Els cinc regals més venuts en el Dia del Pare

Una enquesta elaborada pel portal Showroomprive.es mostra quins productes són els que tenen més demanda aquest any

Els cinc regals més venuts en el Dia del Pare| Pixabay

És moment de remarcar l'amor cap al pare a través d'un regal. Davant el típic escenari de no saber què regalar pel Dia del Pare, els espanyols enquestats pel portal Showroomprive.es sí que ho tenen clar.

A diferència del passat any en què el prioritari va ser la tecnologia, aquest 2021 el més buscat va més en la línia amb allò que és pràctic i necessari: els articles de moda, els accessoris i els complements (26,68%).

Els productes tecnològics sí que apareixen en segon lloc (24,81%), seguits molt de prop pels llibres (21,60%).

Una idea tan recurrent (i infal·lible) com són els perfums, torna a ocupar el quart lloc amb un 19,41%.

Finalment, aquest 2021 trobem com a novetat els regals handmade (7,50%), un detall ple de sentiment que sens dubte emocionarà a més d'un pare.

Frases per dedicar

No oblidis acompanyar el regal que escullis, sigui quin sigui, amb una bona dedicatòria. A continuació, et recomanem algunes de molt tendres i divertides.

  • Tu no ets només el meu pare, també ets el meu millor amic, el meu mestre i el gran amor de la meva vida.
  • L'única cosa millor que comptar amb tu com a pare de família és que els meus fills et tenen com a avi. Feliç Dia del Pare!
  • Felicitats a l'home de la meva vida que, sense cap dubte, sempre serà el més important i el millor de tots... El meu pare.
  • A tu que ets el meu millor exemple, el meu millor amic, el meu millor mestre, el meu millor metge, el meu millor defensor, el meu company i l'heroi dels meus jocs. Feliç Dia del Pare!
  • Felicitats, pare! No tothom pot presumir de tenir un fill com jo.
  • Sort que només hi ha un Dia del Pare en els 365 dies que té l'any. Crec que no seria capaç de ser tan embafador durant més de 24 hores seguides€ T'estimo, pare!
Prem per veure més contingut per a tu