Segueix-nos a les xarxes socials:

PROMOCIONS

Regió7 ofereix una potent i pràctica aspiradora ciclònica

Lectors i subscriptors ja poden adquirir l’aparell a les oficines

Regió7 ofereix una potent i pràctica aspiradora ciclònicaARXIU

Comença la promoció Aspiromàtic, i posa a la venda una potent turboaspiradora ciclònica que fa que netejar sigui més fàcil i ràpid. La poden adquirir tots els lectors del diari, encara que els subscriptors tenen condicions avantatjoses.

Es tracta d’un aparell el 40% més potent que les aspiradores convencionals, que funciona sense bossa. Està dissenyat perquè es pugui convertir en una aspiradora portàtil de mà o bé en una escombra, només canviant els capçals desmuntables. A més, al capçal hi ha rodes, amb la qual cosa es pot fer servir amb el mínim esforç, i porta incorporat un cable per endollar de cinc metres de llargada.

L’aspiradora porta incorporat un filtre HEPA antial·lèrgic, que reté les partícules més diminutes durant la seva funció i evita que retornin a l’aire, amb la qual cosa és ideal per aquelles persones que poden tenir al·lèrgies, irritacions a la pell o bé problemes d’asma. El dipòsit té una capacitat de 0,80 litres. Tot l’aparell està dissenyat perquè es pugui muntar i desmuntar sense cap mena de problema, a l’hora, per exemple, de retirar i netejar el dipòsit i el filtre.

Les dimensions de l’aparell i el fet que sigui tan lleuger facilita el seu ús durant les tasques de neteja i també que es pugui guardar en un mínim espai. A més a més és eficaç en tot tipus de terres.

Els lectors del diari Regió7 poden adquirir l’aspiradora al preu de 49,90 euros, i els subscriptors ho poden fer per 46,90 euros. Es pot comprar aquest aparell a les oficines del diari, al carrer de Sant Antoni Maria Claret, 32, de Manresa.

Prem per veure més contingut per a tu