ÚLTIMA HORA
La pluja deixa 60 mm a Monistrol i 46 mm a Manresa fins a les 20 h i complica el trànsit amb diferents accidents
Menjar d'estiu
La recepta d’amanida d’arròs definitiva: deliciosa i més fàcil impossible
Una de les receptes més desitjables a l’estiu és l’amanida d’arròs, pel seu bon gust i també perquè ens permet descansar de l’encara més útil amanida de pasta. A continuació, et presentem una recepta ràpida i fàcil per cuinar amanida d’arròs a casa, pas a pas.
Relacionades
Ingredients (quatre persones)
- 250 grams d’arròs cuit (o arròs en gotets precuinats)
- Un pot d’olives farcides d’anxova o pebrot vermell
- Tres tomàquets d’amanida o una capseta de tomàquets cherry
- Tres llaunes de tonyina en llauna
- Vuit bastonets de cranc
- Oli d’oliva verge extra
- Vinagre
- Sal
Preparació
- Coem l’arròs i el reservem en un bol gran.
- Tallem el tomàquet, les olives i els bastonets de cranc i ho afegim tot al bol juntament amb la tonyina, que haurem tret de la llauna prèviament.
- Amanim al gust amb la sal, l’oli d’oliva i el vinagre.
- ¡Llest! Ja pots disfrutar de la teva amanida d’arròs estiuenca. Com a opció, també podem provar d’afegir-hi gambes pelades, blat de moro o ou dur, segons els gustos dels comensals.
Prem per veure més contingut per a tu
Comentaris
Veure comentaris