Segueix-nos a les xarxes socials:

El famós truc de les anelles de les llaunes que us farà guanyar el doble d'espai a l'armari

Moltes vegades, l'espai a l'armari no és suficient i amb aquest senzill truc us donarem una solució sense gastar un euro

El famós truc de les anelles de les llaunes que us farà guanyar el doble d'espai a l'armari@ ededchechine

El preu del lloguer és cada cop més elevat i els armaris que aquests contenen més petits. Per això, no són pocs els que es veuen en dificultats per guardar totes les peces de roba a l'armari i sovint es veuen obligats a utilitzar espais externs, com rucs de roba o baguls.

Per a la nostra sort, en els darrers dies s'ha viralitzat un truc que posarà solució a aquest problema tan comú i ens ajudarà a gaudir de, pràcticament, el doble d'espai. A més, ens permetrà comptar amb un armari ben organitzat i amb totes les peces ben col·locades i llises.

Només necessitaràs una o diverses anelles de llauna de refresc per poder-ho dur a terme. Un cop les tinguis, la resta és bufar i fer ampolles. T'ho expliquem!

Com fer el truc de les anelles de llaunes a l'armari

Un altre gran avantatge d'aquest truc és que no hauràs de gastar ni un euro, ja que tots comptem a casa nostra amb alguna llauna que té una anella, l'únic element necessari per doblegar l'espai per a roba al nostre armari. L'únic que has de fer és el següent:

  •  Aconsegueix tantes anelles com puguis i assegura't que estiguin netes i sense vores esmolades perquè poden fer malbé la teva roba.
  •  Enganxa les anelles als penjadors. Fes lliscar cada anella pel ganxo del penjador perquè quedi penjant a la part superior i guanyaràs un espai des del qual podràs introduir un altre penjador. Les podràs connectar verticalment i et permetrà desar més roba amb el mateix espai horitzontal.

Anelles de llaunes de cervesa

  •  Repeteix el procés. Fes això amb tants penjadors com vulguis i, fins i tot, pots col·locar penjadors en cascada. Les possibilitats són infinites.

Cal indicar que el truc és especialment útil per a peces curtes, com camises, bruses o faldilles, ja que les peces més llargues acabaran doblegant-se al terra de l'armari.

Vídeo viral del truc de les anelles de llauna

@elcambiologico Simple truco para hacer espacio en tu armario #trucos#zerowaste#armario#closet#tipsandtricks♬ Take You Dancing - Jason Derulo

Com veieu, és un truc realment senzill i que ens permetrà guanyar el doble de l'espai que teníem anteriorment. Posa't mans a l'obra!

Prem per veure més contingut per a tu