El famós truc de les anelles de les llaunes que us farà guanyar el doble d'espai a l'armari

Moltes vegades, l'espai a l'armari no és suficient i amb aquest senzill truc us donarem una solució sense gastar un euro

El truc de les anelles de les llaunes per la roba

El truc de les anelles de les llaunes per la roba / @ ededchechine

R. V.

El preu del lloguer és cada cop més elevat i els armaris que aquests contenen més petits. Per això, no són pocs els que es veuen en dificultats per guardar totes les peces de roba a l'armari i sovint es veuen obligats a utilitzar espais externs, com rucs de roba o baguls.

Per a la nostra sort, en els darrers dies s'ha viralitzat un truc que posarà solució a aquest problema tan comú i ens ajudarà a gaudir de, pràcticament, el doble d'espai. A més, ens permetrà comptar amb un armari ben organitzat i amb totes les peces ben col·locades i llises.

Només necessitaràs una o diverses anelles de llauna de refresc per poder-ho dur a terme. Un cop les tinguis, la resta és bufar i fer ampolles. T'ho expliquem!

Com fer el truc de les anelles de llaunes a l'armari

Un altre gran avantatge d'aquest truc és que no hauràs de gastar ni un euro, ja que tots comptem a casa nostra amb alguna llauna que té una anella, l'únic element necessari per doblegar l'espai per a roba al nostre armari. L'únic que has de fer és el següent:

  •  Aconsegueix tantes anelles com puguis i assegura't que estiguin netes i sense vores esmolades perquè poden fer malbé la teva roba.
  •  Enganxa les anelles als penjadors. Fes lliscar cada anella pel ganxo del penjador perquè quedi penjant a la part superior i guanyaràs un espai des del qual podràs introduir un altre penjador. Les podràs connectar verticalment i et permetrà desar més roba amb el mateix espai horitzontal.
Llaunes de cervessa

Anelles de llaunes de cervesa / Pixabay

  •  Repeteix el procés. Fes això amb tants penjadors com vulguis i, fins i tot, pots col·locar penjadors en cascada. Les possibilitats són infinites.

Cal indicar que el truc és especialment útil per a peces curtes, com camises, bruses o faldilles, ja que les peces més llargues acabaran doblegant-se al terra de l'armari.

Vídeo viral del truc de les anelles de llauna

Com veieu, és un truc realment senzill i que ens permetrà guanyar el doble de l'espai que teníem anteriorment. Posa't mans a l'obra!