El festival Anòlia portarà a Igualada del 7 al 28 de juliol un total de catorze propostes musicals. Els Amics de les Arts seran els encarregats d'obrir el cartell i passaran per la ciutat altres grups com Mishima, La Iaia, Txarango o Love of Lesbian, que seran els encarregats de cloure el certamen. La 24a edició de l'Anòlia alternarà les actuacions gratuïtes amb les de pagament i, segons ha detallat el regidor de Promoció Cultural, Josep Miserachs, "hi haurà una varietat molt gran d'estils musicals". A més, Miserachs ha ressaltat que es tracta de l'edició que l'Anòlia "ha aconseguit una qualitat més elevada" tot i que "es tracta de l'edició més econòmica dels últims deu anys".

L'Ajuntament d'Igualada ha presentat aquest dimecres la 24a edició del festival Anòlia que se celebra a la capital de l'Anoia durant el mes de juliol. En total hi haurà catorze propostes musicals, entre les quals destaquen Els Amics de les Arts, Mishima, Love of Lesbian, La Iaia o Txarango. A més, també hi haurà actuacions de grups locals com ara els Terratombats.

Enguany, l'Anòlia alternarà les actuacions de gratuïtes amb les de pagament. L'escenari de les propostes gratuïtes serà la Plaça Catarineu, al barri de Sant Agustí, mentre que les propostes de pagament es faran als jardins del local musical La Sala.

L'Anòlia compta, des d'aquest any, amb el patrocini d'Estrella Damm, novetat que, segons ha detallat Miserachs, ha fet possible "el salt qualitatiu en la programació del festival". Segons el regidor, "es tracta d'una proposta musical de referència aquest estiu a la Catalunya Central". A més, Miserachs ha detallat que es tracta de l'edició que compta amb el pressupost més baix dels últims 10 anys i "un 30% inferior en relació al 2011". Tot i això, el regidor no ha volgut avançar la xifra del pressupost, ja que estan a l'espera de tancar alguns detalls del patrocini i les subvencions.

Els catorze grups que actuaran a la 24a edició de l'Anòlia són: Els Amats de Lulú, Gospel Colours, Chikiboom, Amelie, Krokodillos, The Hot Swing Machine, Acousters, Terratombats, Txarango, Nyadú, La Iaia, Mishima, Love of Lesbian i Els Amics de les Arts.