A partir d´aquest divendres, 18 de juliol, es posen a la venda les entrades per als dos espectacles que tindran lloc al Teatre Municipal l´Ateneu per la Festa Major d'Igualada, 'Fer riure és un art' amb Joan Pera i 'Els homes són de Mart i les dones de Venus' amb Jordi Martínez. La primera es podrà veure dissabte, 23 d´agost, a les 20h. La segona es representarà diumenge, 24 d´agost, a les 21h.

Del 18 al 27 de juliol i del 18 al 24 d´agost es podran adquirir les localitats sense cap taxa afegida al Punt de Difusió Cultural i Turística (c/ Garcia Fossas, 2).

Entre el 18 de juliol i el 14 d´agost, les entrades es podran comprar a l´Oficina d´Atenció Ciutadana de l´Ajuntament d´Igualada (Pl. Ajuntament, 1).

'Fer riure és un art' vol celebrar els cinquanta anys de professió de Joan Pera amb una masterclass sobre l'art de fer riure, intentant donar resposta a les preguntes que tot comediant es fa quan s'enfronta sol al seu públic: com ens fa riure en Joan? és ell qui ens fa riure o són els seus personatges? són les situacions creades o són les seves experiències vitals? Amb la seva comicitat habitual i dirigit per Martí Torras, revelarà alguns dels seus trucs actorals i desmuntarà algunes de les tesis escrites sobre l'humor.

'Els homes són de Mart i les dones de Venus' neix del best seller escrit per John Gray, amb 50 milions de llibres venuts. Ara arriba al Teatre Municipal l´Ateneu l´adaptació teatral d´aquest llibre d´autoajuda, una obra igual d´instructiva i, a més a més, hilarant, sobre les relacions entre marcians i venusianes, interpretada per Jordi Martínez de la sèrie de TV3 'Kubala, Moreno i Manchón'.