La instal·lació de la fibra òptica al polígon industrial de les Comes d'Igualada ja té data: l'empresa Telefònica-Movistar, encarregada d'instal·lar la fibra òptica en aquesta zona industrial, ha confirmat que les obres quedaran enllestides a l'octubre, segons va fer públic ahir la Unió Empresarial de l'Anoia. Empresaris i Ajuntament d'Igualada han insistit en els darrers mesos davant l'empresa perquè les empreses igualadines poguessin disposar del servei, la qual cosa els obre portes per a la seva competitivitat.

A partir de la tardor, les empreses situades "en aquesta zona industrial gaudiran d'una connectivitat en telecomunicacions digna del segle XXI". Una notícia sens dubte molt positiva perquè donarà valor afegit al polígon industrial en general, i a les empreses i els seus negocis en particular.

La millora de la xarxa de telecomunicacions a l'Anoia "és una de les mancances del territori més reclamada ja que la tecnologia de la qual disposen els polígons industrials del territori està totalment desfasada i antiquada", segons han explicat els mateixos empresaris.