L'Ajuntament d'Igualada ha obert les inscripcions per a les activitats dels equipaments cívics municipals de la ciutat corresponents a la nova programació de tardor i hivern. Es poden formalitzar per tres vies: presencialment als equipaments cívics, telefònicament contactant amb els mateixos equipaments, o a través d'Internet a través de la pàgina web www.igualada.cat. Les inscripcions es fan per blocs temàtics.

L'oferta torna a ser molt variada, amb 150 cursos i tallers relacionats amb la cuina, les manualitats, la dansa, els idiomes o les noves tecnologies. Les propostes culinàries, per exemple, inclouen activitats de cuina de cap de setmana, cuina econòmica i de profit, formatges vegans i crudivegans, llets vegetals, plum-cakes, magdalenes, muffins i cupcakes, cuina energètica i saludable o un taller de per aprendre a fer torrons.

Pel que fa a l'activitat física, que torna a ser un dels apartats amb més oferta, s'ofereix fit-dance, jumping, aeròbic, tonificació, gimnàstica per a la gent gran, dona i esport, Pilates, ioga, tai-txi o abdominals. Els cursos de ball proposen

sevillanes, Bhangra, sardanes, balls tropicals en línia, salsa i bachata.