La Unió Empresarial de l'Anoia va estrenar ahir la seva aplicació per a dispositius mòbils, creada amb el suport de la Mútua General de Catalunya. El president de la patronal anoienca, Blai Paco, va destacar l'aposta per reforçar els canals de comunicació de l'entitat i va afegir que esperen arribar a 500 descàrregues.

Amb aquesta aplicació la UEA fa una aposta per les noves tecnologies, en un moment en què cada vegada s'utilitzen més els dispositius mòbils com a eina per connectar-se a Internet en detriment dels ordinadors. Blai Paco també va destacar que l'eina "està especialment dissenyada perquè sigui fàcil de fer servir i funcional" i va afegir que d'aquesta manera "facilitem un accés ràpid dels socis a tots els serveis que oferim".

L'aplicació es divideix en nou mòduls diferents: UEA, Agenda, Formació, Actualitat, Borsa de treball, Ofertes B2B, Comunitat UEA, MGC, Avantatges per a la salut MGC. Entre d'altres, s'hi pot trobar informació sobre cursos, notícies del món econòmic i empresarial de la comarca, directori d'empreses, jornades i conferències, borsa de treball o serveis i avantatges pels socis.

L'aplicació de la UEA s'ha realitzat gràcies a la col·laboració de la Mútua General de Catalunya, que n'ha finançat la totalitat del cost, de 15.000 euros. El sotsdirector general de la Mútua, Guillermo Padrisa, ha explicat que les dues entitats fa 15 anys que col·laboren, i ha destacat que actualment és el moment en què aquesta col·laboració és més estreta. L'aplicació inclou dos mòduls exclusius de la MGC, on es troba informació sobre els serveis i avantatges per a la salut, un accés ràpid a les diferents assegurances i al quadre mèdic de la mútua. A més, també es pot trobar informació sobre totes les activitats que es realitzen a l'Espai Mútua.

L'aplicació és totalment gratuïta, està disponible tant per a iOS com per a Android i es pot utilitzar tant en mòbil com en tauletes. Per descarregar-la, cal cercar "Unió Empresarial Anoia" a la plataforma per adquirir aplicacions del dispositiu mòbil. La Unió Empresarial de l'Anoia (UEZA) ha creat una aplicació per a mòbils amb la intenció d'apropar els seus serveis als seus socis i tenir més interactivitat amb el col·lectiu.