El centre cívic del barri de La Pau de Vilanova del Camí tindrà en les properes setmanes fins a 10 activitats, propostes formatives variades que inclouen l'aprenentatge de llengües, cursos d'informàtica, cursos de la salut, d'autoconeixement o tallers de manualitats diverses. És una proposta per apropar activitats als barris que s'ofereixen a preus assequibles.

Fa només una setmana que hi ha les inscripcions obertes, però ja hi ha alguns tallers que estan plens, segons ha explicat la regidora de Cultura i d'Educació, Meritxell Humbert (ERC).

Encara queden places al taller de fotografia que es farà del 8 d'octubre al 10 de desembre amb el fotògraf vilanoví Lluís Calle, i també al de Jocoaching sistèmic, amb Xesca Vela, un joc per potenciar les capacitats. També queden places per al curs d'aprenents digitals adreçat a aquelles persones que es volen iniciar al món de la informàtica, que anirà a càrrec de Montse Mollfulleda, dinamitzadora del Punt Òmnia. Per últim, en queden tant de la conversa en anglès, enfocat a millorar la fluïdesa a l'hora de parlar, que dirigirà Gerard Farrés, com del taller de memòria de Glòria Claudio.