El departament de Dinamització Econòmica de l'Ajuntament d'Igualada impulsarà properament un taller de formació per orientar persones emprenedores en el desenvolupament dels seus negocis recents.

El taller porta per nom "Presa de decisions eficaç davant les incerteses d'un projecte de negoci", i s'adreça especialment a nous emprenedors, empresaris o autònoms, amb projectes nous.

El curs constarà de dues sessions de tres hores cadascuna els dies 20 i 22 d'octubre entre les 10 del matí i la 1 del migdia, que impartirà a la seu d'Ig-Nova Tecnoespai (Avinguda Barcelona, 105) el consultor de l'empresa Training Low Cost, i formador especialista en l'àrea de finances, control de gestió, planificació i habilitats directives, Francesc Xavier Veciana.

Serà un taller interactiu i dinàmic que pretén revelar els factors que intervenen en el procés de presa de decisions, i donar a conèixer les tècniques que poden ajudar a prendre les més encertades per mirar de guanyar eficàcia, mitigar les incerteses i reduir al màxim els riscos, així com saber prioritzar i planificar.

Les inscripcions són gratuïtes, i es poden fer enviant un correu amb les dades personals a ignovaempresa@aj-igualada.net.

Un curs per saber vendre

Més enllà d'aquest taller per a emprenedors, l'Ajuntament d'Igualada també està preparant el curs "Deu claus per vendre + al segle XXI", que organitza Jubert & Partners, i que s'adreça principalment a empresaris, comandaments, i persones amb una activitat empresarial ja iniciada i en funcionament.

Tots dos cursos estan cofinançats per la Diputació de Barcelona i s'emmarquen en el programa Catalunya Emprèn, del departament d'Empresa i Ocupació i el Fons Social Europeu, d'acord amb el programa integral de foment de l'emprenedoria de la direcció general d'Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom.