Un persona va resultar ferida de caràcter lleu ahir a la tarda en un accident múltiple en què es van veure involucrats una desena de vehicles, a la A-2, a Esparreguera, segons va informar el Servei Català de Trànsit. Els fets van obligar a tallar totalment la calçada.

L'accident, segons les mateixes fonts, va ser causat per la forta pluja que ahir a la tarda va afectar Catalunya i que a les comarques centrals va afectar especialment l'Anoia i el Baix Llobregat Nord. El xoc va obligar a tallar la A-2 en direcció a Barcelona. El trànsit, però, es va poder restablir al cap d'una hora i mitja, aproximadament.

Segons va informar el Servei Català de Trànsit, l'accident va tenir lloc cap a 2/4 de 7 de la tarda, segons els primers indicis a causa de la pluja. El trànsit va poder ser desviat per la calçada lateral, fins que al cap d'una hora i mitja es va poder restablir la circulació.

Es dóna el cas que el sinistre múltiple va coincidir amb l'accident d'un camió que va tenir lloc sis quilòmetres enrere, a Abrera, i que també va obligar a tallar la via. En aquest cas no hi va haver ferits.

D'altra banda, el temporal de pluja i vent va provocar ahir nombroses incidències a Igualada i a la resta de la comarca de l'Anoia, tant per inundacions com per la caiguda d'elements a la via pública. En total, entre les 2 del migdia i les 7 de la tarda, els Bombers van haver de fer més d'una vintena de sortides a la comarca

A Igualada, segons fonts dels Bombers, hi han hagut acumulacions d'aigua al polígon de les Comes i, a més, es va produir un incendi elèctric a la plaça de Sant Miquel. També van caure arbres en aquesta mateixa plaça, al carrer Lleida i al carrer Pujadas, on l'arbre ha caigut a sobre d'un cotxe aparcat. A Vilanova del Camí, hi va haver un despreniment de roques a sobre de la carretera C-244. A l'Alta Anoia, es van registrar també despreniments a la carretera C-1412a, a Castellfollit de Riubregós i a Calonge de Segarra.

D'altra banda, els Bombers de la Generalitat també van haver d'actuar a l'eix Diagonal (C-37), entre Igualada i Manresa, per diversos despreniments de pedres entre Castellfollit del Boix i Sant Salvador de Guardiola. Segons els Bombers, un cotxe va impactar contra una de les pedres, sense que cap ocupant resultés ferit.