Una trentena de comerços vilanovins participaran a la Fira de Nadal de Vilanova del Camí, que tindrà lloc el diumenge 13 de desembre. Aquesta fira és la primera convocatòria que fa l'associació de botiguers Vilanova Comerç. En l'organització, conjuntament amb els comerciants, hi participa la regidoria de Promoció Econòmica, l'Associació de Comerciants del Mercat Municipal de Sant Hilari i l'escola Artístic.

El regidor de Promoció Econòmica vilanoví, Jordi Barón, ha explicat als mitjans municipals que "des de l'àrea ja fa temps que apostaven per la necessitat de creació d'una nova entitat de comerciants del municipi que prengués el relleu de la desapareguda ACI". Tot i que la nova agrupació, Vilanova Comerç, "encara està en una fase incipient", el regidor considera que ja es pot valorar de manera "molt positiva" que s'hagi posat en marxa i que tingui projectes entre mans.

També ha destacat la participació reeixida de comerciants que hi haurà en aquesta Fira de Nadal, que arriba a una trentena i que "en bona part és gràcies al nou impuls de l'associació Vilanova Comerç", per la qual cosa els ha felicitat per la seva implicació.