L'Ajuntament de la Llacuna, amb el suport de la Diputació de Barcelona, treballa per consolidar la torre de l'homenatge i les restes del castell de Vilademàger. En les darreres setmanes, arquitectes i arqueòlegs de la Diputació de Barcelona han visitat les restes. A la visita van estar acompanyats per l'alcalde del municipi, Josep Parera, i la regidora de cultura, Rosa Busquet.

L'objectiu és recuperar i revalorar aquests edificis singulars del municipi i iniciar la redacció del projecte per a la seva consolidació i rehabilitació. Inicialment es redactarà un projecte perquè es puguin començar els treballs de consolidació de la torre i, seguidament, un altre per a l'arranjament de l'entorn.

Per fer-ho, l'Ajuntament de la Llacuna disposa de tres subvencions: una per l'import de 45.797,50?euros per a la consolidació de la torre; una altra per l'import de 80.000 per intervenir a l'exterior, a la muralla, i per reparar humitats a l'interior del castell, entre altres, i l'última per al suport tècnic en la redacció i direcció d'obres d'aquests projectes.