FirAnoia omple el passeig Verdaguer d'Igualada i el centre comercial de la ciutat d'activitat durant el cap de setmana, en una edició que estarà marcada per l'important paper que està prenent la gastronomia i l'alimentació. Des de fa quatre anys se celebra al centre de la ciutat d'Igualada.

Així, aquest divendres 27, dissabte 28 i diumenge 29 el passeig Verdaguer acollirà la mostra de comerços, entitats, artesans i antiguitats; la plaça Cal Font, els concessionaris, amb les novetats en automoció; el carrer d'Òdena cantonada amb la Rambla, la Mostra de Formatgers Artesans de Catalunya, balls, assaig a la fresca dels Moixiganguers i el campionat d'escacs; el parc de l'Estació Vella, l'espai Esport i Natura; la plaça del Pilar, el Campionat de futbolí; la plaça de l'Ajuntament, el minigolf; el carrer nou de Cal Font, una pista de tennis; la Rambla General Vives, l'espai per a gossos Rivalcan, i la Rambla Sant Isidre, la mostra gastronòmica TastAnoia. En total, 124 comerços, 43 artesans, 8 entitats, 15 cellers, 12 restaurants, 11 formatgers i un centenar d'antiquaris.

TastAnoia és la part de la fira dedicada a la gastronomia. Enguany pren més pes i omple la Rambla de Sant Isidre de vins, tapes i activitats gastronòmiques per a totes les edats durant els tres dies de FirAnoia. A l'oferta de productes alimentaris i de beure, que el visitant podrà degustar amb tiquets a partir d'un euro, se li suma aquest any com a novetat una programació de qualitat amb 7 activitats gastronòmiques per a totes les edats.

Així, divendres a les Golfes del Teatre Aurora el periodista Marcel Gorgori oferirà l'activitat "La música del vi", una oportunitat de tastar 4 vins acompanyats de peces d'òpera. Dissabte a les 12 del migdia a la Terrasseta del TastAnoia, a la rambla de Sant Isidre, hi haurà el Primer Concurs de Tast per parelles amateur. També dissabte, però a dos quarts de vuit del vespre, hi haurà un tast de vins a càrrec del celler Juvé Camps. I durant tot el cap de setmana, a la terrasseta del TastAnoia, hi haurà tallers de cuina per a nens, tastabirres i altres activitats.

La mostra TastAnoia estarà ubicada al centre d'Igualada, a la rambla de Sant Isidre, on el visitant trobarà un gran taulell on poder triar entre 30 vins de la comarca i les parades dels restaurants amb les seves tapes i la dels artesans amb els seus productes casolans. Enguany, també com a novetat, l'espai s'amplia amb una terrasseta agradable, on es desenvoluparan algunes de les activitats. L'horari d'obertura serà divendres de les 8 del vespre a les 11 de la nit, dissabte de les 12 a les 3 del migdia i de 6 de la tarda a 11 de la nit i diumenge de les 12 a 3 del migdia i de 6 a 9 del vespre.