Un home de 49 anys, veí de la zona, va patir cremades greus a la meitat esquerra del cos a causa de l'incendi que es va produir a l'interior del pàrquing comunitari on es trobava. A les 5 de la tarda, els Bombers de la Generalitat van rebre l'avís del foc que s'havia declarat al número 100 del carrer Colom d'Olesa de Montserrat.

L'incendi va cremar totalment un vehicle i va causar desperfectes a les parets del pàrquing i a altres vehicles. Així mateix, el fum també va afectar tota la planta d'aparcament, l'escala principal de l'edifici de veïns i algunes botigues situades a la mateixa illa de cases.

El ferit va ser atès pels serveis sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i va ser evacuat amb ambulància a l'hospital de la Vall d'Hebron. Durant les tasques d'extinció, dos efectius dels Bombers de la Generalitat van resultar afectats per inhalació de fum i van ser traslladats en ambulància del SEM a l'Hospital Asepeyo de Sant Cugat del Vallès.

Com a mesura preventiva, es van desallotjar els veïns de l'edifici número 100, de quatre plantes, així com també de l'edifici de cinc plantes del número 98. Els bombers van tallar el carrer Colom però van permetre que els veïns dels altres edificis del carrer poguessin accedir als seus habitatges durant tota la tarda però amb la precaució de circular per la vorera contrària a l'accés del número 100 per evitar els efectes tòxics del fum. Així mateix van assegurar que un cop ventilada tota la zona i duta a terme la revisió de l'estructura i dels desperfectes en els subministraments de l'edifici, els veïns podrien retornar als seus immobles.

Tot i que encara es desconeixen les causes de l'incendi, fonts de la Policia Local van apuntar que molt possiblement el ferit es trobava manipulant el vehicle que es va incendiar i li va provocar les ferides al braç i a la cama esquerres.

En el dispositiu d'extinció hi van treballar 8 dotacions dels Bombers de la Generalitat i també es van desplaçar fins al lloc 3 patrulles dels Mossos d'Esquadra i efectius de la Policia Local, una ambulància i l'helicòpter medicalitzat del SEM. L'espessa fumera negra que sortia del pàrquing quan es va iniciar el foc i la mobilització dels efectius de bombers i dels serveis d'emergències van fer que un bon nombre de veïns, entre 50 i 60, s'acostessin a la zona de l'incendi.