Igualada i Montluçon podrien agermanar-se

17.04.2017 | 23:56
Visita de la delegació anoienca a la ciutat francesa de Montluçon

Les ciutats d'Igualada i Montluçon avancen cap al seu agermanament i actualment es treballa per a poder formalitzar el protocol corresponent al llarg de la propera festa major de la capital de l'Anoia, al mes d'agost, segons han explicat fonts de l'Ajuntament igualadí.

El passat cap de setmana, una delegació de l'Ajuntament encapçalada per l'alcalde, Marc Castells, amb l'Associació d'Agermanaments d'Igualada i les entitats culturals i tradicionals Dessota i Diables d'Igualada, van ser convidats pel batlle Daniel Dugléry a participar al Carnaval du Boeuf Villé, una de les seves principals festivitats.

Montluçon té unes característiques demogràfiques i de constitució social que poden tenir similitud amb les de la capital de l'Anoia. Pertany a la regió d'Auvergne-Rhône-Alps (a França), té al voltant de 39.000 habitants (i Igualada en té, pràcticament, els mateixos) i, tot i que històricament es va distingir per la mineria i la siderúrgia, actualment concentra la seva activitat econòmica en les indústries química i electrònica. Ara mateix, la capital de l'Anoia ja està agermanada amb Guimaraes (Portugal), Lecco (Itàlia) i Aksakovo (Bulgària).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema