El comerç d'Igualada treu pit davant el Rec.0 i, per primera vegada, ho farà durant tota una setmana. 120 comerços i restaurants participen del 6 al 13 de maig en la nova edició de l'Igualada Slow Shopping. La proposta convida a recórrer el centre urbà i gaudir de les compres, com una experiència lúdica, comercial i gastronòmica.

L'acció coincideix, a partir de dimecres amb el Rec.0, i és una iniciativa conjunta de l'Ajuntament d'Igualada i les associacions de comerciants per tal de fer arribar als visitants que fan cap a la ciutat els altres atractius comercials de la capital de l'Anoia més enllà de les botigues efímeres instal·lades al barri adober.

«Aquesta és una proposta que convida a passejar pel centre urbà i gaudir de les compres, i es proposa una experiència lúdica, comercial i gastronòmica, amb ofertes de tots els locals participants, que ja es poden trobar al web www.comerçigualada.cat». En aquest web es pot consultar el directori d'establiments que en formen part, amb un espai propi per a cadascun, incloent-hi les dades bàsiques de geolocalització, el detall de la promoció que ofereix i l'enllaç als seus perfils a les xarxes socials.

El primer dels actes és la Nit de Shopping d'Igualada Comerç d'avui. A banda de les ofertes i descomptes, el públic trobarà activitats de carrer a les diferents places del centre del municipi, com karaoke, just dance o zona skate, entre d'altres.

El pati del Museu de la Pell serà el punt d'informació de l'Igualada Slow Shopping i centre neuràlgic de la informació turística i comercial d'Igualada i la comarca durant tota la propera setmana.