El proper cap de setmana del 3 i 4 de juny, el Museu de la Pell d'Igualada i Comarcal de l'Anoia acollirà la primera edició a la capital de la comarca de la Fira Lúdica i de Col·leccionisme Playmobil. Organitzada per l'entitat Click Factory Fest, amb el suport de l'Ajuntament de la ciutat i del mateix museu, té per objectiu apropar el món dels mítics clicks a les famílies i els col·leccionistes a través del joc, els concursos i el muntatge de diorames. El preu de l'entrada serà de 3 euros, gratuïta per als menors de 3 anys.

A la mostra hi ha haurà diferents activitats. Entre aquestes, el Buscaclicks. Tots els infants que accedeixin al recinte podran participar-hi i, si troben els clicks específics que proposa l'organització amagats als diferents diorames, optaran a un lot que se sortejarà diumenge a la tarda.

A banda, hi haurà projeccions de curtmetratges i de pel·lícules de Playmobil i un taller creatiu de diorames en què grups familiars, amb una quinzena de nens i nenes i amb l'ajuda d'un monitor, crearan la seva pròpia escena. S'anirà donant informació històrica del muntatge de manera didàctica amb l'objectiu primordial que pares i fills interactuïn.