Calaf instal·larà una xarxa de cartelleres municipals amb l'objectiu de reduir el consum de paper i centralitzar els punts d'informació sobre les activitats que es fan a la vila i als pobles veïns. D'aquesta manera, segons fonts municipals, es pretén que la informació arribi de manera més endreçada a tots els vilatans.

El consistori reparteix setmanalment una mitjana de tres cartells per diferents punts de Calaf, inclosos els comerços i els espais públics. De cadascun dels cartells diferents se'n distribueixen unes 60 còpies. A més a més, s'hi sumen les informacions d'altres entitats de Calaf i de fora del municipi. Això fa que hi hagi zones sobrecarregades de cartells, fet que provoca sensació de desordre sense que en millori la qualitat informativa.

Per aquest motiu, l'equip de govern municipal ha decidit instal·lar fins a 9 cartelleres municipals (de dues cares) amb l'objectiu de proporcionar una xarxa de punts neuràlgics a la vila on poder donar a conèixer al conjunt de la població les informacions que són del seu interès.

D'aquesta manera, el consistori calafí reduirà considerablement el consum de paper, ja que passarà de fer 60 còpies dels cartells informatius a un total de 20.