El concurs d'oposició per cobrir cinc vacants d'agents de la Policia Local de Martorell va registrar un volum d'inscripcions inicials de fins a 250 aspirants. La xifra s'ha reduït a 60, un cop realitzada la primera prova de selecció, que era l'exercici de cultura general. Al setembre es reprendran les altres tres proves eliminatòries que resten, i a final de mes es coneixerà la identitat dels cinc seleccionats a obtenir plaça fixa com a agents.

Per al regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Casasayas, una de les possibles raons d'aquesta elevada presència és que «feia gairebé una dècada que no podíem celebrar una convocatòria d'aquest tipus. Ara, en canvi, la normativa ens mana posar a concurs les 5 places de la nostra plantilla de 44 agents que estan ocupades de manera interina».

El procés continuarà el 5 de setembre (al Complex Esportiu Torrent de Llops) amb les proves físiques, i als qui les superin els esperarà un posterior exercici de temàtica jurídico-administrativa i de continguts de Martorell i, finalment, un examen psicotècnic. A final de setembre és previst fer públics els noms dels cinc guanyadors de les places, que hauran de fer un curs de 9 mesos a l'Escola de Policia de la Generalitat de Catalunya, a Mollet del Vallès.