La festa Sant Crist d'Igualada 2018 s'apropa als actes finals durant aquesta Setmana Santa després de la celebració dels sis misereres o divendres de pregària, que van tenir lloc a l'església del Roser i al Santuari de la Pietat. El proper divendres, a les 11 del matí, tindrà lloc el viacrucis en commemoració de la suor de sang a l'esglesia del Roser. El dilluns de Pasqua, 2 d'abril, a les 8 del vespre, es celebrarà Vespres Solemnes i Eucaristia, presidida per P. Jesús de Barcelona.

El dissabte 7 d'abril, a les 8 del vespre, a l'esglesia de Santa Maria, tindrà lloc l'Eucaristia final, presidida per Mn. Xavier Bisbal, prior eclesiàstic. Un cop acabat, hi haurà el retorn de la imatge del Sant Crist d'Igualada a la seva capella.

El dimarts de Pasqua, 2 d'abril, a l'esglesia de Santa Maria es durà a terme el Solemne ofici concelebrat, presidit pel bisbe de Vic, Romà Casanova. Seguidament, es celebrarà un concert a càrrec del grup vocal Mezzos. Ja a la tarda, a dos quarts de set, se celebrarà la tradicional processó pels carrers del centre de la ciutat, la qual el'acompanyarà la Banda de Música d'Igualada i les banderes gremials. En acabar, hi haurà la veneració de la imatge i, seguidament, l'eucaristia, presidida pel mossèn Joan Sanglas.