El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, va presentar a la Masia de Can Roviralta, als Hostalets de Pierola, les 27 actuacions dels diferents municipis de la Catalunya central subvencionades amb 7.797.917 euros del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Feder). Aquestes actuacions, que s'emmarquen en els eixos 2 i 4 del Feder, destinat a Catalunya per al foment de la competitivitat i l'ocupació, suposaran una inversió total de 15.595.835 euros. D'aquestes inversions del Feder, 650.000 euros es destinaran a la construcció del Centre d'Interpretació Paleontòlogic dels Hostalets, estretament vinculat als jaciments miocènics, on s'ha descobert les restes de l'antropoide Pau.

La presentació va tenir la participació de l'alcalde del municipi, Jordi Calpe, i del coordinador dels Serveis Territorials del departament a la Catalunya Central, Antoni Casassas. El projecte dels Hostalets de Pierola s'emmarca dins l'eix 4, destinat a la regeneració urbana i local, aquest projecte inclou una despesa elegible d'1.300.000 euros i rebrà un finançament de 650.000 euros a través del Feder.

L'objectiu del projecte del Centre d'Interpretació Paleontològic dels Hostalets és rehabilitar les naus dels antics cellers de Can Roviralta com a espai públic de descoberta del miocè i de les restes del Pau (Pierolapitecus catalaunicus) i d'altres primats. Aquest centre ha d'esdevenir un indret de referència fonamental del turisme paleontològic de Catalunya.

Els 27 projectes que han obtingut les ajudes han estat preseleccionats d'un total de 78 d'inicials.