El cap de llista del PPC a les eleccions al Congrés, Jorge Fernández Díaz, va fer una crida als exvotants del seu partit perquè "recuperin la confiança" en la candidatura que encapçala Mariano Rajoy de cara al 20-D. "No els decebrem, entenem que estan enfadats perquè les reformes han estat molt dures per sortir de la recessió", va dir el també ministre de l'Interior.

De fet, va advertir els que no són socialistes per convicció que poden veure com el seu vot a C's investeix Pedro Sánchez com a president del govern espanyol. En un dinar a Vallfogona de Balaguer (la Noguera), Fernández Díaz va anunciar als lleidatans els "efectes letals" que tindria la independència per a sectors com l'agricultura.

I Rajoy, només per TV

El candidat del PP a la presidència del govern, Mariano Rajoy, no va protagonitzar ahir cap acte de campanya i només es va sotmetre a una entrevista a La Sexta per contestar les preguntes que li van formular alguns ciutadans. Rajoy va defensar que el proper dia 20 ha de governar qui tingui més vots i que qui guanyi haurà de formar govern. El candidat popular va rebutjar que hi hagi un pacte entre el PP i el PSOE per salvar Sánchez, com defensa Ciutadans. Rajoy va dir no a abaixar l'edat de jubilació.