Regió 7

Catalunya només recupera 44 milions, el 12% dels 383 de jugats a la rifa nadalenca

Una quarantena de treballadors de la residència d'avis Mirador
de Berà, de Roda de Berà, es reparteix 18,7 milions del segon premi

23.12.2015 | 07:43
Celebració dels afortunats, ahir a Roda de Berà
Celebració dels afortunats, ahir a Roda de Berà

Catalunya s'ha endut un pessic del segon premi, el 12.775, i tot un cinquè premi de la rifa de Nadal. Del segon premi se n'han repartit quinze sèries a Roda de Berà i una altra a Santa Perpètua de Mogoda, uns 20 milions d'euros entre les dues poblacions, mentre que el cinquè premi, el 73.867, ha recaigut íntegrament a Caldes de Montbui i ha escampat 9,6 milions d'euros entre els beneficiats. En total, sense comptar els premis menors, aproximacions ni devolucions, la Loteria de Nadal va repartir 44 milions d'euros en diferents llocs del país, el 12% dels més de 383 milions d'euros que els catalans jugaven ahir en el sorteig.
Roda de Berà va ser la protagonista de la rifa a Catalunya, en repartir-s'hi quinze sèries valorades amb 1,25 milions cada una, que sumen un total de 18,75 milions d'euros. Una quarantena de treballadors de la residència d'avis Mirador de Berà van comprar els números del segon premi per finestreta i s'han repartit aquests més de 18 milions. A més del Pont de Vilomara, el segon premi també va anar a parar a Santa Perpètua de Mogoda on una sèrie d'aquest número deixa 1,25 milions.
Entre els premis més importants repartits a Catalunya hi ha un cinquè premi, el 73.867, que va anar íntegrament a Caldes de Montbui. En total, són 160 sèries que han estat premiades amb 60.000 euros cada una, que sumen 9,6 milions.
Del tercer premi, el 05.163, dotat amb 500.000 euros la sèrie, se'n van repartir alguns dècims a Barcelona, Terrassa, la Jonquera, Sant Joan les Fonts, Colera, Tàrrega i l'Ametlla de Mar, a més a més de Manresa, Abrera i Calaf.
Dels dos quarts premis, de 200.000 euros la sèrie, només el 71.119 va caure parcialment a Catalunya i es va repartir entre Terrassa, Sort, Castelldefels, l'Hospitalet de Llobregat, Sant Joan Despí, Barcelona, Granollers, Cornellà, Tona, Figueres i Cambrils, a més de Manresa, Abrera i la Seu d'Urgell. Dels vuit cinquens premis, valorats en 60.000 euros la sèrie, sis van esquitxar Catalunya. El 18.102 es va vendre a Figueres, Tàrrega i Viladecans, amb un dècim a cada municipi. El 70.481 es va repartir a Sort i Tarragona (a la capital del Tarragonès hi va deixar gairebé 2 milions). D'altra banda, el 43.221 va ser venut a l'Hospitalet de Llobregat, Barcelona, Terrassa, Santa Perpètua de Mogoda, Olot i Girona; el 00943 també es va vendre a Badalona, Barcelona, Blanes, Montferrer i Castellbò i Vilobí d'Onyar, a més a més d'Igualada; el 89.023 es va vendre a Barcelona, mentre que el 73.867 va caure íntegrament a Caldes de Montbui.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Arreu

Un nou terratrèmol es deixa sentir al centre d´Itàlia
Un nou terratrèmol es deixa sentir al centre d´Itàlia

Un nou terratrèmol es deixa sentir al centre d´Itàlia

L'epicentre s'ha situat a la localitat de Visso i els tremolors s'han pogut sentir a la capital...

Què diuen les portades en paper d´aquest dimecres?

Què diuen les portades en paper d´aquest dimecres?

El no del PSC a Rajoy i la investidura del nou govern copen les portades

Un terç dels immigrants de ´la Jungla´ de Calais ja han estat evacuats

Les hores prèvies a l'evacuació han estat marcades pels disturbis i la tensió entre policies i...

Dijous serè i sense aigua

Mínimes i màximes descendiran lleugerament

Enllaços recomanats: Premis cinema