Tretze persones van quedar ferides per intoxicació de fum ahir al migdia en l'incendi d'un habitatge a Terrassa, segons van informar els Bombers de la Generalitat. L'incendi va tenir lloc poc abans de tres quarts d'una en un edifici de tres plantes situat al número 66 del carrer de Sant Mateu. Les flames van cremar totalment el segon pis i també van causar danys al tercer. Anit no s'havia començat a investigar-ne les causes.

El SEM va haver d'evacuar els afectats amb símptomes lleus d'intoxicació de fum. D'aquests, sis van ser evacuats a l'Hospital de Terrassa i els altres set, a la Mútua de Terrassa. Fins al lloc dels fets es van desplaçar cinc ambulàncies del SEM i cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van poder donar el foc per controlat a la una del migdia.

Ahir es revisava i ventilava tot l'edifici. No obstant això, la Policia Local va mantenir precintat tot l'edifici, d'un sol pis per planta, a l'espera que els serveis tècnics municipals en facin una revisió per determinar possibles afectacions estructurals.

D'altra banda, els Bombers de la Generalitat van treballar durant la nit de Cap d'Any en dues incidències al Vallès Oriental, concretament a Sant Pere de Vilamajor i a Sant Feliu de Codines. En el primer cas, per l'enfonsament del revestiment del sostre del menjador d'un habitatge; i en l'altre, per un petit incendi de vegetació a tocar d'una masia, que va cremar 140 metres quadrats de matolls.