El nomenament del regidor vallenc Martí Barberà com a nou director general d'Atenció a la Família i Comunitat Educativa genera discrepàncies.

D'una banda, en el ple extraordinari i d'urgència convocat ahir al migdia a l'ajuntament de Valls per redistribuir les seves carteres, l'oposició li va retreure la duplicitat de càrrecs i que acabi desatenent la ciutat.

D'altra banda, Demòcrates de Tarragona va demanar, a través d'un comunicat, la seva destitució per «no creure en el procés independentista ni en el referèndum de l'1-O». A partir d'aquí, van qualificar la incorporació d'«error gravíssim».

En declaracions a l'ACN, Barberà va respondre que no pensa dimitir, i va tombar amb fermesa els arguments de Demòcrates. «Ells no són més catalans que jo, però les coses s'estan fent de forma legal i això ho hem de defensar», va dir.

L'únic regidor democristià a l'Ajuntament de Valls sense afiliació a cap partit va declarar, en resposta a Demòcrates de Tarragona, que «és a mans de qui hagi confirmat el meu càrrec destituir-me demà, però jo no penso dimitir».

«Ells no són més catalans que jo, ni defensen millor Catalunya que jo; i en relació amb si sóc independentista o no, jo no sóc amb els que defensaven la declaració unilateral d'independència, però les coses s'estan fent de forma legal, en un àmbit jurídic i de garanties per a tota la ciutadania, els demòcrates catalans ho hem de defensar», va reiterar el regidor democristià.