El periodista Ramon Rovira ha estat nomenat nou director general audiovisual del Grup Godó i a més assumirà la direcció de l'emissora d'aquest grup, RAC1, segons ha informat avui el grup periodístic editor de La Vanguardia.

El president de Grup Godó, Javier Godó, ha realitzat aquest nomenament, pel qual Rovira substituirà com a director general audiovisual Xavier de Pol, que abandonarà el grup en les pròximes setmanes per abordar nous reptes professionals.

Rovira, que ocupava des del 2007 la direcció de comunicació i relacions institucionals de Banc Sabadell, serà d'aquesta manera el nou responsable de liderar el projecte audiovisual de Grup Godó i, també, assumirà la direcció de RAC1 en substitució d'Eduard Pujol, que desenvolupava aquest càrrec des d'abril del 2012.

El nou home fort del grup Godó en ràdio i televisió va néixer a Sils (Selva) i compta amb una àmplia trajectòria en el sector audiovisual que abraça TVE, Catalunya Ràdio (va ser delegat a Girona) i TV3.

A TV3 va desenvolupar la direcció de la secció de Catalunya, la de Política Catalana, la delegació del canal a Washington, la direcció d'informatius, la direcció i presentació del debat Àgora, i la subdirecció de TV3, al costat de la direcció de Relacions Institucionals, màrqueting i comunicació.

A partir del 2007 Rovira va passar a desenvolupar la direcció del gabinet de presidència i comunicació del Banc Sabadell i el 2010 va ocupar la subdirecció general del banc, a més de portar a terme la direcció de comunicació.

Ramon Rovira és autor dels llibres "Gracias, Estados Unidos", "Conversaciones con Rafa Nadal" i "Jo, Trump" i coincidint amb l'inici de la pròxima campanya electoral assumirà les seves noves responsabilitats.