La Fira de les Bruixes de Sant Feliu, que tindrà lloc demà amb motiu de la diada de Tot Sants, oferirà al visitant més d'un centenar de parades i una dotzena de recreacions teatrals que culminaran al vespre amb la representació de l'execució al Serrat de les Forques de les dones acusades de bruixeria.

Enguany, l'organització ha hagut fins i tot de desestimar algunes peticions, ja que s'hauria superat l'espai destinat al certamen, que l'Ajuntament vol mantenir acotat als carrers del nucli antic (ja es va ampliar fa dues edicions cap a la carretera de Prats). Hi haurà sobretot parades d'artesania i esoterisme, juntament amb les del comerç local.

Al llarg de tot el dia es podran veure diferents escenes, com ara els tradicionals saraus de les petites bruixes i els samaniats (èxtasi en honor al mascle cabró), les escenes de taverna, el judici a les dones acusades de bruixeria i l'execució, entre altres. Enguany s'incorpora l'explicació de contes i una versió més humana de la sinistra figura del Tarragó, el descobridor de bruixes. La fira tindrà aquesta nit el pròleg amb la Fes-ta Bruixa, l'espectacle que es representa a la plaça de l'Església (a dos quarts d'onze de la nit), aquest any amb un nou guió i titulat Tempo. L'espectacle obrirà portes una hora abans. En acabat, hi haurà concert a l'Ateneu amb l'orquestra Mitjanit.