Navàs seguirà els passos de Manresa en el pla per donar una sortida la piscina coberta. Com en el cas de la capital del Bages, la gestió del complex esportiu l'Eix passarà a mans de la societat que s'encarregava fins ara de l'abastament d'aigua al municipi, en aquest cas, Serveis Municipals de Navàs. D'aquesta manera, l'Ajuntament confia resoldre la situació d'enquistament econòmic d'aquestes instal·lacions, que va fer que el gener s'acabés aprovant de mutu acord la rescissió del contracte amb qui fins a aquest any n'ha estat la concessionària, Natursport SL (vegeu Regió7 del 25 de gener).

Per fer possible aquest pas, el consistori ja ha previst un increment del pressupost de la societat Serveis Municipals, que passa dels 380.000 euros de què disposava fins ara -exclusivament per a la gestió de l'abastament d'aigua potable- a un total de 808.247 euros. L'Ajuntament ja ha donat llum verd a aquesta previsió, ja que en el ple municipal celebrat dilluns al vespre es va aprovar el pressupost per a aquest any, que inclou el de la societat de serveis.

Amb el canvi se subroguen els treballadors que ja hi havia al complex esportiu i en aquests moments el consistori ja té contractada una empresa externa especialitzada que, segons va detallar el regidor d'Hisenda, Joan Bertran, "durant uns mesos ens farà una intervenció tècnica" per encarrilar el nou model de gestió fins que quedi completament a mans de la societat municipal. El complex esportiu l'Eix és de titularitat municipal i es va finançar el 100% amb diner públic. Des que va obrir, l'estiu del 2006, estava gestionat per una empresa externa, Natursport SL, que el juliol del 2012 va reclamar ajuda econòmica al consistori al·legant que les instal·lacions sempre havien estat deficitàries. En tractar-se d'una empresa privada que havia assumit l'explotació d'un equipament públic al seu risc, l'Ajuntament entenia que no la podia ajudar.