La Diputació ha posat en marxa unes obres de millora de les barreres de seguretat a la carretera BV-1221, de Navarcles a Talamanca, que alhora és la porta d'entrada per carretera al parc natural de Sant Llorenç del Munt.

Els treballs tenen un termini d'execució de tres mesos i busquen reduir el risc de sinistralitat associat a sortides de via, al tram d'aquesta carreter comprès entre els quilòmetres 24 i 34.

Les principals mesures plantejades estan associades a la millora de les contencions laterals, com són la implantació de noves barreres metàl·liques. Aquestes s'han instal·lat en trams no protegits, amb risc de sortida de via, i que compten amb un desnivell important o amb presència d'obstacles. A més, també es renovaran aquells trams on s'observin deficiències tècniques. També s'implantaran sistemes de protecció per a motoristes i reflectors sobre les barreres laterals, cada 8 metres, en la totalitat de les contencions existents i noves actuacions. Les obres tenen un pressupost de licitació de 60.499,20 euros.